Ուղեցույցներ
Դադարեցնել կամ կանգնեցնել հասցեի դիտումը
Դադարեցրեք մոնիտորի աշխատանքը պլանավորված աշխատանքների ընթացքում կամ հեռացրեք այն, երբ այն այլևս ձեզ պետք չէ:

Դադարեցնել պլանավորված աշխատանքների համար
Uptime էկրանին հասցեի կողքին ընտրեք Դադարեցնել: Դադարեցված մոնիթորը չի ստուգվում և ծանուցումներ չի ուղարկում:
Շարունակեք, երբ ավարտեք
Ընտրեք «Վերսկսել»։ Ստուգումները նորից են սկսվում, իսկ դադարից առաջ եղած պատմությունը պահպանվում է։
Դադարեցնել հետևելը
Ընտրեք Դադարեցնել դիտարկումը՝ մոնիթորը հեռացնելու համար: Դրա պատմությունը կհեռացվի դրա հետ միասին, իսկ հասցեն այլևս չի հաշվարկվի ձեր սահմանաչափի մեջ:
Հոսթինգ տրամադրեք կայքին նաև մեզ մոտ
Zinn® Uptime-ը գտնվում է նույն հաշվում, ինչ Zinn Digital® հոսթինգը․ մեկ մուտքանուն, մեկ հաշիվ-ապրանքագիր, և այն կայքերը, որոնք հոսթինգ եք անում մեզ մոտ, գտնվում են հենց ձեր կողմից վերահսկվողների կողքին։ Հոսթինգը տրամադրվում է ամսական 99.9% հասանելիության երաշխիքով, որը չապահովելու դեպքում վերադարձվում է որպես կրեդիտ մեկ սեղմումով։
Մոնիտորինգը և դոմեյնների վերահսկումն անվճար են յուրաքանչյուր Zinn Digital® հաշվում՝ հոսթինգով կամ առանց դրա: