სახელმძღვანელოები
მისამართის თვალყურის დევნების შეჩერება ან შეწყვეტა
დააპაუზეთ მონიტორი დაგეგმილი სამუშაოს დროს, ან წაშალეთ იგი, როდესაც აღარ დაგჭირდებათ.

დაპაუზება დაგეგმილი სამუშაოსთვის
Uptime ეკრანზე აირჩიეთ შეჩერება მისამართის გვერდით. შეჩერებული მონიტორი არ მოწმდება და არ აგზავნის შეტყობინებებს.
განაახლეთ, როდესაც დაასრულებთ
აირჩიეთ „განახლება“. შემოწმებები ხელახლა დაიწყება და შეჩერებამდე არსებული ისტორია შენარჩუნდება.
თვალყურის დევნების შეწყვეტა
მონიტორის წასაშლელად აირჩიეთ მონიტორინგის შეწყვეტა. მისი ისტორია მასთან ერთად წაიშლება და მისამართი თქვენს ლიმიტში აღარ ჩაითვლება.
განათავსეთ საიტი ჩვენთანაც
Zinn® Uptime იმავე ანგარიშშია, რომელშიც Zinn Digital® ჰოსტინგი: ერთი შესვლა, ერთი ანგარიშ-ფაქტურა, და საიტები, რომლებსაც ჩვენთან ჰოსტავთ, პირდაპირ თქვენ მიერ მონიტორინგებული საიტების გვერდითაა განთავსებული. ჰოსტინგს მოჰყვება ყოველთვიური ხელმისაწვდომობის 99.9%-იანი გარანტია, რომელიც ერთი დაწკაპუნებით ჩაგერიცხებათ, თუ პირობას ვერ შევასრულებთ.
მონიტორინგი და დომენის თვალყურის დევნება უფასოა Zinn Digital®-ის თითოეულ ანგარიშზე, ჰოსტინგით თუ მის გარეშე.