សៀវភៅណែនាំ
ផ្អាក ឬបញ្ឈប់ការតាមដានអាសយដ្ឋាន
ផ្អាកម៉ូនីទ័រក្នុងអំឡុងពេលការងារដែលបានគ្រោងទុក ឬលុបវាចេញនៅពេលអ្នកលែងត្រូវការវាទៀត។

ផ្អាកសម្រាប់ការងារដែលបានគ្រោងទុក
នៅលើអេក្រង់ Uptime សូមជ្រើសរើស ផ្អាក នៅក្បែរអាសយដ្ឋាន។ ម៉ូនីទ័រដែលបានផ្អាកមិនត្រូវបានត្រួតពិនិត្យទេ ហើយមិនផ្ញើការជូនដំណឹងឡើយ។
បន្តនៅពេលអ្នករួចរាល់
ជ្រើសរើស បន្តឡើងវិញ។ ការត្រួតពិនិត្យចាប់ផ្តើមឡើងវិញ ហើយប្រវត្តិកាលពីមុនពេលផ្អាកត្រូវបានរក្សាទុក។
ឈប់តាមដាន
ជ្រើសរើស ឈប់តាមដាន ដើម្បីលុបម៉ូនីទ័រចេញ។ ប្រវត្តិនៃការតាមដានរបស់វានឹងត្រូវបានលុបចេញជាមួយគ្នា ហើយអាសយដ្ឋាននេះនឹងមិនត្រូវបានរាប់បញ្ចូលក្នុងកូតាអនុញ្ញាតរបស់អ្នកទៀតទេ។
បង្ហោះគេហទំព័រជាមួយយើងផងដែរ
Zinn® Uptime មានវត្តមាននៅក្នុងគណនីតែមួយជាមួយ Zinn Digital® Hosting៖ ការចូលប្រើតែមួយ វិក្កយបត្រតែមួយ ហើយគេហទំព័រដែលលោកអ្នកបង្ហោះជាមួយយើងខ្ញុំ គឺស្ថិតនៅក្បែរគេហទំព័រដែលលោកអ្នកតាមដានផ្ទាល់តែម្ដង។ Hosting ភ្ជាប់មកជាមួយការធានាភាពអាចប្រើប្រាស់បានប្រចាំខែ 99.9% ដែលនឹងត្រូវបានផ្ដល់ជាឥណទានត្រឡប់មកវិញដោយការចុចតែម្ដង ប្រសិនបើយើងខ្ញុំមិនអាចសម្រេចបាន។
ការតាមដានត្រួតពិនិត្យ និងការតាមដានដូមេន គឺឥតគិតថ្លៃនៅលើគណនី Zinn Digital® ទាំងអស់ ទោះបីជាមានការបង្ហោះគេហទំព័រ ឬអត់ក៏ដោយ។