အကြောင်းအရာသို့ ကျော်သွားရန်
Zinn® Uptime
myUSD

လမ်းညွှန်များ

လိပ်စာတစ်ခု စောင့်ကြည့်ခြင်းကို ခေတ္တရပ်ပါ သို့မဟုတ် ရပ်ပါ

စီစဉ်ထားသော လုပ်ငန်းဆောင်ရွက်ချိန်အတွင်း စောင့်ကြည့်ကိရိယာကို ခေတ္တရပ်ပါ၊ သို့မဟုတ် မလိုအပ်တော့သည့်အခါ ဖယ်ရှားပါ။

စောင့်ကြည့်ထားသော လိပ်စာသုံးခုကို ၎င်းတို့၏ အခြေအနေ၊ ရက် ၃၀ ကြာ အလုပ်လုပ်ချိန်နှင့် ပုံမှန်တုံ့ပြန်ချိန်တို့ဖြင့် ဖော်ပြထားသည့် Zinn® Uptime မျက်နှာပြင်
  1. စီစဉ်ထားသော လုပ်ငန်းစဉ်အတွက် ခေတ္တရပ်ပါ

    Uptime မျက်နှာပြင်တွင် လိပ်စာဘေးရှိ ခေတ္တရပ်ရန် ကို ရွေးချယ်ပါ။ ခေတ္တရပ်ထားသော မော်နီတာကို စစ်ဆေးမည်မဟုတ်သလို သတိပေးချက်များလည်း ပေးပို့မည်မဟုတ်ပါ။

  2. ပြီးပါက ပြန်လည်စတင်ပါ

    ပြန်လည်စတင်ရန်ကို ရွေးချယ်ပါ။ စစ်ဆေးမှုများ ပြန်လည်စတင်ပြီး ယာယီရပ်ဆိုင်းခြင်းမပြုမီက မှတ်တမ်းကို သိမ်းဆည်းထားမည်ဖြစ်သည်။

  3. စောင့်ကြည့်ခြင်းကို ရပ်ရန်

    စောင့်ကြည့်ကိရိယာကို ဖယ်ရှားရန် စောင့်ကြည့်ခြင်း ရပ်ရန် ကို ရွေးချယ်ပါ။ ၎င်း၏မှတ်တမ်းကို ၎င်းနှင့်အတူ ဖယ်ရှားမည်ဖြစ်ပြီး လိပ်စာကို သင့်ခွင့်ပြုချက်ပမာဏတွင် ထပ်မံထည့်သွင်းတွက်ချက်တော့မည် မဟုတ်ပါ။

သက်တမ်းကုန်ဆုံးခြင်းနှင့် အပြောင်းအလဲများအတွက် ဒိုမိန်းကို စောင့်ကြည့်ပါ

ဆိုက်ကို ကျွန်ုပ်တို့နှင့်လည်း လက်ခံဆောင်ရွက်ပါ

Zinn® Uptime သည် Zinn Digital® Hosting နှင့် အကောင့်တစ်ခုတည်းတွင် အတူရှိနေပါသည်- အကောင့်ဝင်ရောက်မှုတစ်ခုတည်း၊ ဘေလ်တစ်ခုတည်းဖြစ်ပြီး သင် ကျွန်ုပ်တို့နှင့်အတူ လက်ခံဆောင်ရွက်ပေးထားသော ဆိုက်များသည် သင်စောင့်ကြည့်နေသော ဆိုက်များ၏ ဘေးတွင် တိုက်ရိုက်တည်ရှိနေပါသည်။ Hosting တွင် လစဉ် 99.9% အသုံးပြုနိုင်မှု အာမခံချက်ပါဝင်ပြီး ကျွန်ုပ်တို့ ပျက်ကွက်ပါက ကလစ်တစ်ချက်နှိပ်ရုံဖြင့် ခရက်ဒစ်ပြန်လည်ရရှိနိုင်ပါသည်။

ဟိုစတင်းရှိသည်ဖြစ်စေ၊ မရှိသည်ဖြစ်စေ Zinn Digital® အကောင့်တိုင်းတွင် စောင့်ကြည့်စစ်ဆေးခြင်းနှင့် ဒိုမိန်းစောင့်ကြည့်ခြင်း ဝန်ဆောင်မှုများကို အခမဲ့ ရရှိနိုင်ပါသည်။